FIETS VOOR JE OREN

Wielertocht langs de ziekenhuizen die DFNA9 onderzoeken

RIJ DFNA9 DE WERELD UIT

Op zaterdag 29 juni organiseren we met onze VZW De Negende Van een sponsortocht om het DFNA9 onderzoek te ondersteunen en om de gehoorproblematiek meer aandacht te geven.
DFNA9 is een progressieve genetische aandoening die het gehoor -en evenwichtsorgaan aantast met uiteindelijk volledige doofheid en evenwichtsuitval.

DFNA9ers, familie, vrienden, sympathisanten, artsen, onderzoekers, leveranciers en sponsors rijden langs de ziekenhuizen die nauw betrokken zijn bij het onderzoek, ook als eerbetoon voor hun inzet en realisaties tot nu toe.

Wij vertrekken om 8u van het Radboudumc in Nijmegen naar UZA Antwerpen (ongeveer 171km). Diegenen die er niet genoeg van krijgen kunnen nog verder meefietsen naar het Jessa ziekenhuis Hasselt en Maastricht UMC+. In totaal gaat het over 299 km, maar je bepaalt zelf welk gedeelte je wil fietsen.

Wij hebben jullie er graag bij en vragen jullie engagement om geld in te zamelen voor het goede doel:-) Je kan kiezen om te vertrekken in Nijmegen of in te pikken in Antwerpen. Alle opties zijn mogelijk. Bovendien hebben we ook fietstruitjes voor jullie voorzien (meer info op inschrijvingsformulier, zie hieronder).

Enthousiast? Schrijf je dan nu in met dit formulier. 

Geen fietser, geen probleem. 

We zijn nog op zoek naar begeleiders. Aanmelding mag eveneens via onderstaand formulier.

Jullie kunnen ons ook steunen via de actie Ga hiervoor naar de actiepagina op de website van Stichting de Negende Van. *

 

Alvast dank en hopelijk tot in juni!

Tot dan!

Het DFNA9 fietscomité

 

* Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar, wat betekent dat je 45% terugkrijgt via je belastingsaangifte.

 

Routebeschrijving

GPX bestanden zijn op aanvraag beschikbaar

Logisitiek op de dag

Handbagage met droge kledij kan meegegeven worden vanuit Nijmegen tot Antwerpen, Hasselt of Maastricht.

De terugreis per auto hangt af van het aantal ingeschreven deelnemers en van het aantal vrijwilligers en zal later bekend worden gemaakt

Openbaar vervoer:

– Terugreis vanuit Station Antwerpen-Berchem (7km van UZA) naar Nijmegen per trein duurt ongeveer 2u met 1 overstap.

– Terugreis vanuit Station Hasselt of Bilzen(15km van Maastricht) richting Antwerpen-Berchem per trein ook mogelijk.

– Hasselt-Antwerpen duurt ongeveer 1u00.

– Voor deelnemers die dicht bij de eindbestemming woonachtig zijn, is een verplaatsing per trein naar het startpunt ook een mogelijkheid.

 

Wielershirts

Speciaal voor deze wielertocht zijn er Wielershirts gemaakt van De negende van…

Binnerkort volgt en afbeelding van het wielershirt. Deze shirts zijn voor € 69,- te bestellen via info@denegendevan.nl. Als je meefietst aan deze DFNA9 wielertocht en het lukt je om je voor minimaal € 250,- te laten sponsoren dan ontvang je het shirtje gratis. Je maat kan je doorgeven in het aanmeldformulier.

Kijk hieronder in de maattabel welke maat voor jou geschikt is. 

Fiets mee en maak je actie succesvol met deze 10 tips

  1. Maak je actiepagina persoonlijk: Voeg foto’s en tekst toe die laten zien wie je bent en waarom je deze actie bent gestart. Mensen doneren vaak meer als ze je kennen en begrijpen waarom je iets doet.
  2. Begin met een paar donaties: Voordat je iedereen vertelt over je actie, vraag eerst je familie en beste vrienden om een donatie. Dit motiveert anderen om ook te doneren.
  3. Zet de link van je actiepagina onder al je e-mails: Voeg de link naar je actiepagina toe onder je naam in al je e-mails, zodat iedereen die je mailt je actie ziet.
  4. Praat erover en gebruik je mobiel: Vertel over je actie op je werk, school, feestjes en andere bijeenkomsten. Vraag mensen direct om te doneren, en zorg dat ze met hun smartphone gemakkelijk kunnen doneren.
  5. Gebruik WhatsApp en groepsberichten: Maak een WhatsApp-groep aan en vertel over je actie. Bedank de mensen die doneren in de groep, zodat anderen zich ook betrokken voelen.
  6. Promoot je actie met een QR-code: Deel de QR-code van je actiepagina via e-mail, sociale media of door hem uit te printen. Mensen kunnen de code scannen en direct naar je donatiepagina gaan.
  7. Deel regelmatig blogs en updates: Voeg blogs toe aan je actiepagina en deel ze op sociale media. Laat ook regelmatig weten hoe het gaat met je actie.
  8. Betrek je donateurs bij je eindsprint: De laatste twee weken van je actie wordt vaak het meest gedoneerd. Vraag je donateurs om hulp om je doel te bereiken.
  9. Vraag bedrijven om sponsoring: Benader ook bedrijven om je te sponsoren. Als dank kun je een nieuwsbericht schrijven met hun naam of logo op je actiepagina.
  10. Blijf herinneren: Niet iedereen zal meteen doneren. Stuur daarom herinneringsmails of berichten aan mensen die nog niet hebben gedoneerd. Volharding loont!